barnmusik och sömnsvårigheter

I förmiddags var Hedda och jag på Barnmusik i Abrahamsbergskyrkan. Hon sov den första kvarten, men sen var vi med båda två. Jag gillade det och tror att Hedda tyckte det var rätt kul också. Väldigt tyst och koncentrerad var hon i alla fall. Det är varje onsdag hela hösten.

Men tyvärr sabbade den utflykten hela eftermiddagen och kvällens planerade after work med kollegorna.

Hon somnade nämligen strax efter för sin förmiddagslur, men när jag packade om henne i vagnen vid 10 så vaknade hon. Sen somnade hon om en stund senare och sov kanske en timme till. Men på sistone har hon sovit 3-4 timmar på fm och nu blev det knappt två, med ett avbrott dessutom.

Sen somnade hon på vägen hem igen men sov bara 45 minuter och sen var det lögn att somna om. Hon kom aldrig riktigt till ro, utan vaknade efter typ 15 minuter. Sen somnade hon om i famnen men vaknade när jag la ner henne.

Så höll vi på fram till eftermiddagen blev kväll (övertrött bebis…) och hon hade samlat på sig tillräckligt många kvartar för att bli något sånär utsövd. Men någon ordentlig sovstund har vi inte fått idag. Så det kändes inte aktuellt att åka in till stan och gå på after work. Då vill man ju gärna ha en nöjd och glad bebis. Annars är det inte värt besväret att åka in.

Jag hoppas att beslutet att stanna hemma resulterar i en ok natt, så att inte den också blir förstörd av dagens dåliga sovande. Stackars liten som är så trött, så trött. Hoppas hon får sova snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s