bättre och bättre dag för dag

Igår var det babysim för tredje gången. Trots vissa sömnsvårigheter på eftermiddagen lyckades vi toppa förutsättningarna. Hedda var nysoven, nymatad och redo för bad!

Men när klockan blev två minuter i 18 så började hon plötsligt gallskrika. Magproblem. Stackars liten. Men B tog med henne ned i poolen ändå för vattnet är varmt och kan vara skönt mot en ond mage. Dessutom var simfröken väldigt snäll och tålmodig och ägnade en lång stund åt att se till att Hedda blev glad och nöjd. Det tog några minuter men sen var magontet borta och hon kunde vara med och simma. Jätteduktig var hon! Höll fast sig i kanten precis som man skulle. Simmade runt i simringen. Kollade badleksaker. Men sen kom ett till magknip.

Men då var lektionen nästan slut så hon missade inte så mycket. Men det är ju synd om den lilla magen. Jag ska köpa Minifom idag så får vi göra ett försök med såna droppar igen. Det verkar ju som att magen inte är på topp riktigt.

De goda nyheterna är i alla fall att vi vet med säkerhet att hon inte har nåt emot vatten. Det är ju toppen! Vi har bara haft lite otur med hunger, sömn och magont. Men till nästa vecka ska vi undanröja samtliga dessa hinder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s