tillbaka IRL

Hemma från vårt veckolånga klanmöte på Lanzarote. Det har varit en jättefin vecka med sol och bad.

Vagnen packades in i en låda/väska från Airshells som skyddade den fint till ett förvånansvärt lågt pris, 169:-. Jag kan verkligen rekommendera det faktiskt. Hur smidigt som helst. Vi bokade på nätet några dagar innan vi skulle åka (våra vänner bokade kvällen innan avfärd). Fick ett mail med instruktioner som sa var vi skulle hämta den på Arlanda. Vi flög så tidigt att det var obemannat där man hämtade den, men då skulle man trycka på en knapp bakom en grind och där stod den och väntade på oss. Packade i vagnen och lite annat smått och gott. Den var galet stor så vi behövde lite extra padding för att fylla ut den, men eftersom folk hade vinterjackor på sig som man inte ville ha med på planet var det inget problem.

Den var ganska stor och skrymmande, lite svår att manövrera när den var fullpackad, men jag tycker absolut att det var värt det. Skönt att vi kunde ta med vår egen vagn.

Och när vi landade igår kväll så packade vi ur den, vek ihop den och lämnade på samma ställe. Inget mankemang. Hur smidigt som helst.

Hedda verkade gilla att vara på semester! Flygresan ner gick så sjukt bra. Hon sov, var vaken och lekte, och sov lite igen. Så snäll och tålmodig. Inte alls less på att sitta i knät i 6 timmar. Vägen hem var lite värre, men det var dels på eftermiddag/kväll när det alltid är lite svårare att komma till ro och sova. Dels var det fruktansvärt varmt på planet. Hon satt i bara blöjan till slut, och jag som alltid, ALLTID, fryser på plan, jag svettades som en gris. Så det var lite gnälligt. Men hon sov ändå två gånger och skötte sig väldigt bra under omständigheterna. Vi är mycket nöjda.

Själva veckan på plats var väldigt trevlig. Svensk sommar, ca 20 grader och sol. Det passade Hedda fint. Dock blev det inte så mycket bad för henne, för vattnet var inte tillräckligt varmt. Hon var i några gånger och verkade gilla det skarpt, men efter bara några minuter började hon hacka tänder, med ett leende på läpparna! Så det blev bara korta stunder i vattnet för att hon inte skulle bli så nedkyld. Men hon sa inte ifrån själv, utan hade kunnat plaska mera. (Så nu har vi bokat in oss på en runda till med Babysim.)

Jag blev tyvärr dålig i magen. Eller i tarmarna, som doktorn specificerade. Från tisdag lunch till torsdag kväll låg jag i sängen (i ett sovrum utan fönster) med kramper i tarmarna. Inget vidare. Det är fortfarande inte helt bra, men mycket bättre. Jag fick en spruta och några tabletter som ska lösa problemet.

Om man bortser från att det alltid är väldigt trist att vara sjuk på semester, så var det väldigt tråkigt att vara sjuk när vi äntligen fick vara tillsammans alla tre, mer än en helg. Det var så mysigt att få vara en liten familj utan jobb, disk, tvätt och andra störande moment att tänka på. Vi kunde bara vara. Tills jag blev sjuk. Då fick Hedda hänga med pappa. Vilket iofs var helt fantastiskt för dem! De fick verkligen kvalitetstid. Men jag hade gärna varit med på ett hörn.

Övriga familjen, alla 17, levde och frodades i solen och det var fint att få träffa dem som man bara ser en-två gånger om året.

Nu dröjer det 2 år till nästa klanmöte i solen. Hedda längtar redan. Och vi ser fram emot att hon får ett eget säte på planet.

Annonser

2 thoughts on “tillbaka IRL

  1. Ping: Resfix | livetentrappaupp

  2. Ping: Resfix | stinamedk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s