dumma feber

Feber är aldrig särskilt kul. Men när den dyker upp hos små barn som precis fattat hur man sover en hel natt så är det extra surt, för det är svårt att sova med feber visar det sig.

Det är också svårare att somna på kvällen. Ikväll gick det inte utan napp, som hon annars inte behöver på kvällen längre. Så vi har tagit flera steg tillbaka. Elände!

Febern dök upp i slutet på förra veckan. Jag tror nog att hon var lite varm på torsdagen, men jag kollade inte tempen förrän på fredag kväll och då hade hon 39,1. Igår var den nere och vände på 38,1 men nu är den uppe på 39,2. Stackars. Hon är inte så sugen på vare sig mat eller dryck. Mest bröstmjölk, vilket också är drygt eftersom vi trappat ner så mycket. Men, men. Ungen måste ju äta.

Om det är den beryktade tredagarsfebern borde den ge med sig under morgondagen. Vi hoppas på det. För det är inget kul att vara sjuk. Idag har hon bara orkat vara vaken i nån timme i taget och sen velat sova igen. Lilla loppan. Hoppas hon får sova inatt.

Annonser

One thought on “dumma feber

  1. B

    Det blev inte som du hoppats i natt. Men tack för att du hjälte loppan, och för att jag fick sova. Du är världens bästa på riktigt!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s