Stolt som en tupp

Jomen, Hedda har ju börjat på dagis den här veckan. Inskolning. Och det går så bra, så bra. Hon excellerar givetvis på alla punkter. (Följande har jag fått berättat för mig från barnafadern.)

På onsdagsmorgnar slås alla avdelningar ihop, även de stora barnen (4-5 år), för att de har planering första timmen. Och när B och Hedda kom dit travade hon rakt in i kuddrummet, tog en bok och satte sig mitt bland alla stora barn.

Hon äter och dricker ”bäst” av alla barnen. Dvs äter det som bjuds, utan mankemang.

Igår stannade de till tuppluren för första gången och B följde inte med in i rummet där de sover. Utan det var en av pedagogerna som tog hand om Hedda. Och givetvis somnade hon snällt, utan problem, först av alla. Med täcke! (Hemma sparkar hon av sig täcket…)

Hon är ett sånt A-barn!

B fick gå hem några timmar då, när de sov. Och så kom han tillbaka vid halv två och då var hon vaken och satt och pusslade.

Idag ska B nästan inte stanna alls, utan lämna henne ganska länge. Och om man ska tro indikationerna hittills kommer det gå fint. Så B kommer kunna gå tillbaka till jobbet på måndag och då är vi inne i det berömda ekorrhjulet.

Annonser

One thought on “Stolt som en tupp

  1. mormor

    Vilken underbar liten tjej! Hon vet precis hur man ska uppfora sig! Vi har undrat sa, halsar stolta morforaldrar! Kramar

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s