Stor säng

Hedda fick en ny säng idag. En Gulliver från IKEA, 160×70 cm. Hon tyckte den var väldigt fin och mysig. Och så kan man ju klättra i och ur helt själv.
Men när det väl var dags att sova valde hon spjälsängen. Den står kvar i rummet just för att hon ska kunna välja. Får se hur lång tid hon behöver för att bli trygg med att sova i den nya. Olle växer ur babykorgen vilken kvart som helst, så vi skulle behöva spjälsängen till honom. Men Hedda får styra tempot här. Tips på hur man bäst går tillväga mottages tacksamt.
20130604-221052.jpg Nu återstår bara att lösa resten av möbleringen, kanske en sänglampa, och att köpa lakan. Vi hade visst bara lakan till spjälsängen och vår dubbelsäng…

Annonser

One thought on “Stor säng

  1. Emmi / Blauauge

    Stilig säng! Vi körde aldrig dubbelt utan sålde genast in växasängen som den stora fina egna sängen som mamma/pappa också kan ligga i vid nattning, som man kan klättra i och ur själv och där alla nallarna och dockan får plats etc.. Vi haussade den rätt ordentligt faktiskt.

    Tycker ni är asgrymma som tvåbarnsföräldrar och jag har full förståelse för att det blir pestigt ibland. Rut var ju en drömbebis (undantaget allt det där som man redan förträngt) så vi ställer in oss på att bli prövade med tvåan.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s