Bra tanke, Åhléns, men ni nådde inte ända fram

Idag var jag och Olle inne i Hufvudstaden. Vi besökte Ekologiska Barnmatsbutiken (som jag skrivit om här) tillsammans med M och hennes lilla L.
Efteråt strosade vi genom stan och landade på Åhléns City där en macka och en kopp te intogs innan vi letade reda på deras Familjelounge (amningsrum).
Alltså, det är ju toppen när butiker, varuhus och gallerior tänker på alla föräldrar som kan behöva nånstans att ta vägen för lek, matning och blöjbyten. Vi är köpstarka och de tjänar antagligen pengar på det i slutändan.
Åhléns City har tänkt på oss, men de tänkte inte riktigt hela vägen. Det finns nämligen inget rinnande vatten i Familjeloungen.
Längst bort vid barnavdelningen på plan 2 finns ett rum med en liten lekyta för de minsta, en soffa och några fåtöljer för föräldrarna, ett matbord med stolar för vuxna och barn, micro och slutligen ett (rätt sunkigt och vingligt) skötbord.
Det är ju långt bättre än att byta blöja på golvet i en butik, eller amma på en parkbänk i minusgrader. Men det där med vattnet. Loungen hade blivit ungefär 60% bättre med ett litet handfat och en rulle papper att torka större matspill, kräkor, bajsar eller kissolyckor med.
20131015-175511.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s