Den obligatoriska årskrönikan

2013 gick fort. Väldigt fort. De första tre månaderna färgades av foglossning och allmän höggraviditet mitt i vintern med hala gångbanor och höga drivor av snö. Sen kom en liten guldklimp och sken upp tillvaron i slutet av mars. Men guldklimpen hade ont i magen sina första tre månader i livet, så fram till midsommar har jag väldigt få minnen. Men sen började det ordna upp sig.

Sommaren spenderades till stor del på landet med kusinerna. Vi gjorde en liten roadtrip genom Norrland och hann med en visit hos farmor och farfar i Nystugan. En bra sommar!

När dagisterminen drog igång ökade tempot markant och veckorna har bara försvunnit. Vi har babysimmat med Olle och Hedda har fått veckovisa besök till badhuset. Några gånger varje månad har jag och Olle träffat nån annan föräldraledig mamma och nästan varje helg har vi (hela familjen alltså) umgåtts med vänner.

December kom och vi åkte till Amerikat för att hälsa på faster Jenny. Det gick över förväntan men vi vill aldrig mer utsätta barnen för resor över så många tidszoner. Det får bli semestrar i Sverige framöver. Alternativt rakt söderut, till Sydafrika kanske, för långa flighter är uppenbarligen inga problem.

Tack 2013 för Olle! Han har verkligen blivit en riktig pärla och skrattar sig genom livet. Men nu är vi lite glada att du är slut och att 2014 tar vid.

20140101-134607.jpg

20140101-134621.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s