Nyår med jetlag och höga förväntningar

Igår var det som bekant nyårsafton. Och vi hade varsin portion jetlag i kroppen. Planen var att fira med grannarna medan barnen sov sött. Det har fungerat tidigare (barnen somnade i sina sängar och vi gick över till grannarna med babyvakten i högsta hugg och avnjöt en lugn och skön middag i enbart vuxet sällskap) och vi tänkte strunta i de dåliga förutsättningarna och prova igen. Det var ju värt ett försök. Typ.

Barnen somnade som planerat och vi tog babyvakten och en chokladask under armen och traskade över vägen. Förrätten hann intas men sen var det slut med friden. Hedda vaknade, så B sprang hem för att försöka söva om henne, men hon var helt klarvaken. Vid nåt tillfälle låg hon tyst i sin säng så pass länge att han vågade sig över till oss igen. Men då vaknade Olle. Min tur att kuta hem medan de andra åt varmrätt.

Olle fick en flaska ersättning och var nöjd med det, men Hedda var klarvaken. Jag tror dock att hon slumrade till ett tag för jag hann jogga tillbaka och äta varmrätt jag också. Men sen vaknade nån (jag har glömt vem) av dem igen och B sprang hem. Efter 30 minuters nattande där barnen avlöste varandra med vakenhet gav vi upp. Det blev liksom lite löjligt att springa skytteltrafik och kasta i sig mat mellan varven.

Tur att grannarna är trevliga och hade full förståelse för varför vi sabbade deras nyårskväll också. Vi ska ses ikväll igen och äta efterrätt.

Barnen? Ja, de somnade in ungefär när det smällde som värst utanför fönstret. Och Olle väckte oss vid 09 imorse. Så vi fick en hyfsad natt ändå.

Gott nytt år!

20140101-125400.jpg

Vi smällde några egna pangare tidigare på kvällen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s