Olle 10 månader

Dagens jubilar är sjuk. Stackar’n blev den sista i familjen att åka på dunderförkylningen of the century. Hedda har piggnat på sig under helgen och är på dagis idag. Men Olle var sist in och blir väl sist ut. Så han mår nog som värst ungefär nu. Men inatt fick han sova riktigt bra så vi hoppas på bättring snart.

När han inte är sjuk, är han världens gladaste barn. Han skrattar nästan jämt. Och allra mest åt sin syster. Roligast är nog när hon hoppar. Han skrattar så han kiknar.

Krypandet går som en dans och han ställer sig upp mot allt. Det har han gjort ett tag nu. På sistone har han också börjat gå längs med möbler och även försöka gå mellan möbler. Men bara om han når så han kan hålla i sig. Annars sätter han sig mycket kontrollerat och kryper istället.

Mat är gott. Han äter allt vi serverar. Vilket i och för sig inte är särskilt avancerat för smaklökarna, men ändå. Det är inte svårt att få honom att äta. Däremot ledsnar han ibland på att bli matad, så jag försöker ge sånt som han kan pilla i sig själv. Vilket är svårt när man är lat. Men mellis är enkelt.
20140120-133526.jpg

Annonser

2 thoughts on “Olle 10 månader

  1. Mor

    Grattis Olle!! Du är en tuff liten kille och skrattar ofta ! Älskar dig och vi ses snart. Kramar mormor och morfar från London

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s